web
Olet offline-tilassa. Tämä on sivun vain luku -versio.
close

Tämä sivusto käyttää keksejä tallentaakseen sivustoon liittyvää tietoa koneellesi. Hyväksytkö tämän?

Jyväskylä
YMPÄRISTÖVAHTI
  • Teemat
  • Tavoitetilat
  • Toimenpiteet
  • Mittarit
  • Tietoja Ympäristövahdista

Mittarin tiedot

  • Etusivu
  • Mittarit
  • Mittarin tiedot

96. Kasvisruokien osuus ruokalistalla


Kylän Kattauksen tavoitteena on lisätä kasvisruokavaihtoehtojen määrää ruokalistoissa. Kasvisruokien määrää mitataan ruokalistassa viikkotasolla. 

Kasvimitataansruokia tullaan lisäämään vuosittain ruokalistalle maltillisesti sitä mukaa, kun asiakkaalle mieluisia vaihtoehtoja tulee teollisuuden valikoimiin ja oma tuotekehitys onnistuu kehittämään maukkaita reseptejä. 

Liitännäiset tavoitetilat

52. Terveellinen, maistuva ja monipuolinen ruokalista. Kasvisruoan osuus ruokalistalla minimissään 65 %.
Tyyppi
Toiminnallinen

Mittayksikkö
%

Tavoitearvo
65,00

Tavoiteajankohta
01.01.2030

Viimeksi päivitetty
17.12.2024

Lähde
Kylän Kattaus -liikelaitos

Edellinen
Seuraava
footer-logo

© Jyväskylän kaupunki 2025.

Tekninen toteutus Forward Forever Oy.

Jyväskylän resurssiviisaustyö / Jyväskylän kaupunkistrategia

Saavutettavuus / Tietosuoja / Sivukartta