web
Olet offline-tilassa. Tämä on sivun vain luku -versio.
close

Tämä sivusto käyttää keksejä tallentaakseen sivustoon liittyvää tietoa koneellesi. Hyväksytkö tämän?

Jyväskylä
YMPÄRISTÖVAHTI
  • Teemat
  • Tavoitetilat
  • Toimenpiteet
  • Mittarit
  • Tietoja Ympäristövahdista

Mittarin tiedot

  • Etusivu
  • Mittarit
  • Mittarin tiedot

95. Hävikin osuus tuotetusta ruoasta hankintojen määrän mukaan


Hävikin (tarjoilu- ja linjasto) seuranta toteutetaan toistaiseksi kaksi kertaa vuodessa. Seuranta toteutetaan määrän (kg) näkökulmasta. Mittariarvon laskennassa huomioidaan tilattu ja hävikkiin päätynyt ruoka kg/päivä.

Hävikin seurantajärjestelmän käyttöönoton jälkeen seurantaa voidaan toteuttaa myös hankintojen arvon (€) mukaan ja kilojen mukaan.

Aikaisempia seurantatietoja ei ole saatavilla. 

Liitännäiset tavoitetilat

51. Ruokahävikin määrä on enintään 8 %
Tyyppi
Toiminnallinen

Mittayksikkö
kg

Tavoiteajankohta
01.01.2030

Viimeksi päivitetty
17.12.2024

Lähde
Kylän Kattaus -liikelaitos

Edellinen
Seuraava
footer-logo

© Jyväskylän kaupunki 2025.

Tekninen toteutus Forward Forever Oy.

Jyväskylän resurssiviisaustyö / Jyväskylän kaupunkistrategia

Saavutettavuus / Tietosuoja / Sivukartta