51. Ruokahävikin määrä on enintään 8 %
Kylän Kattauksen tavoitteena on ruokahävikin vähentäminen ja hyödyntäminen. Tarjoiluhävikin seuranta manuaalisesti tai sähköisellä järjestelmällä. Hävikkilounasta tarjoavien toimipisteiden määrää pyritään lisäämään yhdessä opetuspalveluiden kanssa niin, että kaikissa taajamissa kuntalaisilla olisi mahdollisuus käyttää palvelua.
Tavoitetilan saavuttamista edistetään seuraavilla toimenpiteillä
109.
Ruokahävikin mittaamisen kehittäminen ja järjestelmien valinta sekä hankinta 2022 – 2023
110. Ruokahävikin määrän vähentäminen mm. tilausmääriä tarkentamalla sekä hävikkiruoan hyötykäytön lisääminen 2023 – 2025
110. Ruokahävikin määrän vähentäminen mm. tilausmääriä tarkentamalla sekä hävikkiruoan hyötykäytön lisääminen 2023 – 2025
Tavoitetilan saavuttamista mitataan seuraavilla mittareilla
94.
Hävikin osuus tuotetusta ruoasta hankintojen arvon mukaan (Toiminnallinen)
95. Hävikin osuus tuotetusta ruoasta hankintojen määrän mukaan (Toiminnallinen)
95. Hävikin osuus tuotetusta ruoasta hankintojen määrän mukaan (Toiminnallinen)
Kestävät ateriapalvelut
Tavoiteajankohta
2030
Viimeksi päivitetty
14.11.2024