web
Olet offline-tilassa. Tämä on sivun vain luku -versio.
close

Tämä sivusto käyttää keksejä tallentaakseen sivustoon liittyvää tietoa koneellesi. Hyväksytkö tämän?

Jyväskylä
YMPÄRISTÖVAHTI
  • Teemat
  • Tavoitetilat
  • Toimenpiteet
  • Mittarit
  • Tietoja Ympäristövahdista

  • Etusivu
  • Toimenpiteet
  • Toimenpiteen tiedot

110. Ruokahävikin määrän vähentäminen mm. tilausmääriä tarkentamalla sekä hävikkiruoan hyötykäytön lisääminen 2023 – 2025

 

Tuotannonohjausjärjestelmän menekin ja hävikin seurannalla tarkennetaan palvelukeittiöiden tilausmääriä tuotantokeittiöiltä. Jätelain mukaisesti elintarvikealan toimijan on huolehdittava siitä, että toiminnassa syntyy mahdollisimman vähän elintarvikejätettä. Mikäli ruokahävikkiä jää, sitä hyödynnetään ensisijaisesti ruokalajista riippuen leivonnassa tai myydään sisäisille tai ulkoisille asiakkaille. Tavoitteena on laajentaa hävikkimyynti mahdollisimman moneen palvelukeittiöön. 

Tehtävät

ResQ-sovelluksen käyttöönotto ja hävikkiruoan myynti neljällä koululla. 



Valmis Määräaika: 15.04.2024

Liitännäiset tavoitetilat

51. Ruokahävikin määrä on enintään 8 %


Teema ja aihealue

Resurssiviisas kulutus ja kiertotalous

Kestävät ateriapalvelut

Vastuuorganisaatiot

Kylän Kattaus -liikelaitos



Eteneminen
Toteutus tai toimeenpano

Alkupäivä
01.01.2023

Loppupäivä
31.12.2025

Viimeisin päivitys
17.12.2024
 

Edellinen
Seuraava




Kiitos, kommenttisi on lähetty ja se tarkistetaan.

Kommentoi toimenpidettä

Emme koskaan julkaise sähköpostiosoitettasi.

Ethän kirjoita kommenttikenttään itsesi tai muiden henkilötietoja.

footer-logo

© Jyväskylän kaupunki 2025.

Tekninen toteutus Forward Forever Oy.

Jyväskylän resurssiviisaustyö / Jyväskylän kaupunkistrategia

Saavutettavuus / Tietosuoja / Sivukartta