web
Olet offline-tilassa. Tämä on sivun vain luku -versio.
close

Tämä sivusto käyttää keksejä tallentaakseen sivustoon liittyvää tietoa koneellesi. Hyväksytkö tämän?

Jyväskylä
YMPÄRISTÖVAHTI
  • Teemat
  • Tavoitetilat
  • Toimenpiteet
  • Mittarit
  • Tietoja Ympäristövahdista

Mittarin tiedot

  • Etusivu
  • Mittarit
  • Mittarin tiedot

97. Lihan osuus elintarvikehankinnoista


Tämä kohta täydentyy myöhemmin.  Seuranta voidaan aloittaa lähtötason määrittämisen jälkeen. Valmisruoissa lihan osuus vaihtelee suuresti vääristäen lopputulosta. Tämän vuoksi lihan osuuteen elintarvikehankinnoista ei lasketa valmisruoan sisältämää lihaa. 

 

Liitännäiset tavoitetilat

52. Terveellinen, maistuva ja monipuolinen ruokalista. Kasvisruoan osuus ruokalistalla minimissään 65 %.
Tyyppi
Toiminnallinen

Mittayksikkö
%

Tavoiteajankohta
31.12.2030

Viimeksi päivitetty
17.12.2024

Lähde
Kylän Kattaus -liikelaitos

Edellinen
Seuraava
footer-logo

© Jyväskylän kaupunki 2025.

Tekninen toteutus Forward Forever Oy.

Jyväskylän resurssiviisaustyö / Jyväskylän kaupunkistrategia

Saavutettavuus / Tietosuoja / Sivukartta