web
Olet offline-tilassa. Tämä on sivun vain luku -versio.
close

Tämä sivusto käyttää keksejä tallentaakseen sivustoon liittyvää tietoa koneellesi. Hyväksytkö tämän?

Jyväskylä
YMPÄRISTÖVAHTI
  • Teemat
  • Tavoitetilat
  • Toimenpiteet
  • Mittarit
  • Tietoja Ympäristövahdista

  • Etusivu
  • Toimenpiteet
  • Toimenpiteen tiedot

109. Ruokahävikin mittaamisen kehittäminen ja järjestelmien valinta sekä hankinta 2022 – 2023​

 

Hävikin (lautas- ja tarjoiluhävikki) ehkäisyyn panostetaan uuden tuotannonohjausjärjestelmän ja/tai hävikkisovelluksen myötä. Tilaus-, tuotanto- ja toteutuneet kulutusmäärät saadaan kattavasti järjestelmään ohjaamaan valmistusta ja tietoa voidaan hyödyntää entistä tehokkaammin koko prosessin aikana. Järjestelmä auttaa minimoimaan ruokapalvelun ruokahävikkiä. 

Tehtävät


Valmis Määräaika: 31.03.2023

Hävikin seuranta viikolla 44-45 manuaalisesti. 



Valmis Määräaika: 30.11.2023

Valmis Määräaika: 24.03.2024

Aromin hävikinseurannan pilotointi Jokelan koululla ja päiväkodilla viikot 44-45. 



Valmis Määräaika: 08.11.2024

Valmis Määräaika: 08.11.2024

Aromi-toiminnanohjausjärjestelmässä otetaan käyttöön päivittäinen hävikkiseuranta, johon kirjataan päivittäin hävikin määrä. 



Valmis Määräaika: 01.01.2025

Liitännäiset tavoitetilat

51. Ruokahävikin määrä on enintään 8 %


Teema ja aihealue

Resurssiviisas kulutus ja kiertotalous

Kestävät ateriapalvelut

Vastuuorganisaatiot

Kylän Kattaus -liikelaitos



Eteneminen
Valmis

Alkupäivä
01.11.2022

Loppupäivä
31.12.2023

Viimeisin päivitys
17.12.2024
 

Edellinen
Seuraava




Kiitos, kommenttisi on lähetty ja se tarkistetaan.

Kommentoi toimenpidettä

Emme koskaan julkaise sähköpostiosoitettasi.

Ethän kirjoita kommenttikenttään itsesi tai muiden henkilötietoja.

footer-logo

© Jyväskylän kaupunki 2025.

Tekninen toteutus Forward Forever Oy.

Jyväskylän resurssiviisaustyö / Jyväskylän kaupunkistrategia

Saavutettavuus / Tietosuoja / Sivukartta