web
Olet offline-tilassa. Tämä on sivun vain luku -versio.
close

Tämä sivusto käyttää keksejä tallentaakseen sivustoon liittyvää tietoa koneellesi. Hyväksytkö tämän?

Jyväskylä
YMPÄRISTÖVAHTI
  • Teemat
  • Tavoitetilat
  • Toimenpiteet
  • Mittarit
  • Tietoja Ympäristövahdista

  • Etusivu
  • Toimenpiteet
  • Toimenpiteen tiedot

112. Lisää uusia vegaaniruokareseptejä

 

Kylän Kattauksen tavoitteena on lisätä vegaaniruokavaihtoehtojen määrää ruokalistoissa.  

Kasvisruokareseptejä tullaan kehittämään vegaanisiksi sitä mukaa, kun teollisuuden valikoimista löytyy asiakkaalle mieluisia vaihtoehtoja ja oma tuotekehitys onnistuu kehittämään maukkaita reseptejä. Vaihtoehdot, vapaus valita itse ja maistella, positiivinen puhe ja aikuisten esimerkki sekä asiakkaiden osallistaminen edesauttavat aikaansaamaan muutoksia erityisesti lasten ja nuorten ruokailussa. Hankkeiden avulla asiakkaiden asenteita voidaan muokata myönteisemmiksi lihaa korvaaville kasviproteiineille. 

 

Tehtävät

Vegaanireseptejä kehitetään normaalin ruokalistan kehittämisen yhteydessä.



Valmis Määräaika: 31.12.2025

Liitännäiset tavoitetilat

52. Terveellinen, maistuva ja monipuolinen ruokalista. Kasvisruoan osuus ruokalistalla minimissään 65 %.


Teema ja aihealue

Resurssiviisas kulutus ja kiertotalous

Kestävät ateriapalvelut

Vastuuorganisaatiot

Kylän Kattaus -liikelaitos



Eteneminen
Toimintatapa

Alkupäivä
01.09.2023

Loppupäivä
31.12.2025

Viimeisin päivitys
07.04.2025
 

Edellinen
Seuraava




Kiitos, kommenttisi on lähetty ja se tarkistetaan.

Kommentoi toimenpidettä

Emme koskaan julkaise sähköpostiosoitettasi.

Ethän kirjoita kommenttikenttään itsesi tai muiden henkilötietoja.

footer-logo

© Jyväskylän kaupunki 2025.

Tekninen toteutus Forward Forever Oy.

Jyväskylän resurssiviisaustyö / Jyväskylän kaupunkistrategia

Saavutettavuus / Tietosuoja / Sivukartta